Thank You

Nobody Can Go Back and Start A New Beginning But Anyone Can Start Today and ,Make A New Ending

ITB


I miss you 


Kenapa ye, masih tulis semua tentang kita. Cuma rasa, blog bodoh ni jerklh, yang jadi tempat untuk you baca. Demi tuhan, sangat-sangat rindu. Allah. You know what, bodohnya I, beli gula-gula impact banyak-banyak, just because sangat-sangat rindu kan you. Makan alll our fav food, watching all our movies, dengar semua lagu I dengan you. The first thing, yang I akan ingat, bila I bangun, its your name Indra. The last thing I think about, tiap kali before sleep, its you. If cakap pasal air mata, I rasa too much crying. Nangis lah puas-puas then I tertidur. Oh, before I terlupa, congratulations for the baby, Irfan Naeel, its sign for you and Nurul righ, Indra Nurul. How lucky she is. 

Kadang-kadang I rasa marah, geram dekat you, but then I rasa rindu-rindu sangat. I dah move on, I dah let go everything, tapi actually I'm not. I rasa I gila. I kuat untuk teruskan hari-hari, tapi I dont think I'm strong enough to replace you. Sebab I tak nak sakitakan hati I, sakitkan hati orang. Pura-pura terima orang lain, sayangkan orang lain, tapi sebenarnya, hati dan jiwa masih untuk you.
Remember yesterday, our annivessary yang ke 7.Time flies so fast. tapi sayang tu makin kuat. Please don't ask me, why? Sebab I tak ada jawapan tu, yang I tahu, selamanya I akan Sayang you. Selamanya I akan tunggu u, walaupun I tahu jawapannya. Sampai kiamat pun you tak kan pandang I. You tak kan pernah pilih I. It's ok, Im ok with that. hey please dengar lagu How Long I will love you.
Last word, just take care yourself, take care of  nurul, Take care of Irfan, I love you, I miss you.


Like? Then Click "Like Button"